Plan Żywieniowy Herbalife – Jadłospis

loader-icon
DZIEŃ 1 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml ( 250ml np. mleka,jogurtu,kefiru,maślanki + 2 miarki proszku Herbalife można dodać owoc np. ½ banana)
II ŚNIADANIE Miseczka malin, jogurt naturalny 150g
OBIAD 150g dorsza pieczonego, 3 młode ziemniaki, surówka z marchewki
PODWIECZOREK Sałatka z kozim serem : 1/3 awokado,1/4 granata, ser kozi 30g, garść świeżego szpinaku, sok z cytryny, sól, pieprz
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 2 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Miseczka truskawek, 150g serka wiejskiego
OBIAD Kurczak ze szpinakiem: 100g piersi z kurczaka, 1/3 cebuli, 1/3 szklanki kaszy gryczanej, ½ papryki czerwonej, garść świeżego szpinaku, przyprawy
PODWIECZOREK 1 kromka chleba razowego, plaster sera białego, 3 rzodkiewki
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 3 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE ¼ arbuza, garść migdałów
OBIAD Kaszotto z fasolką : 100g fasolki szparagowej, 50g kaszy pęczak, ½ cebuli, 250ml bulionu warzywnego, ½ garści orzeszków pini, oliwa z oliwek
PODWIECZOREK Kromka chleba żytniego, ½ mozzarelli, pomidor
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 4 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Sałatka ze szpinakiem : 5 garści świeżego szpinaku, ½ cebuli, garść migdałów, sok z limonki, olej lniany, przyprawy. Szpinak gotować przez 5 minut. Odcedzić i wymieszać wszystkie składniki
OBIAD Dorsz duszony w warzywach :100g dorsza duszonego, 50g kaszy jaglanej, ½ papryki czerwonej, 5 pieczarek, przyprawy
PODWIECZOREK Jajko na twardo, sałatka z pomidora i 3 rzodkiewek
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 5 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE sałatka owocowa, jogurt (150g) z łyżką otrąb
OBIAD Łososiowe szaszłyki: łosoś świeży 200g, cytryna, papryka chili, sezam ½ łyżki, przyprawy, oliwa z oliwek. Łososia pokroić w kostkę. Przyprawy, oliwę, sezam wsyp do miski i nasmaruj łososia. Na szpikulce nakładaj na przemian kawałek łososia i plaster cytryny. Piecz w piekarniku ok.15min. Można podać z dowolną sałatką
PODWIECZOREK Sałatka ze szpinaku i ogórka z mozzarellą: 4 garście świeżego szpinaku, ½ mozzarelli, 1 marchewka, ½ ogórka zielonego, sok z cytryny, przyprawy
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 6 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 2 plastry sera białego, miseczka sezonowych owoców
OBIAD chłodnik z buraków na kefirze, pieczona cielęcina, 2 ziemniaki w mundurkach z koperkiem, brokuły z wody ( 200g)
PODWIECZOREK Sałatka z twarogiem z sosem miodowo-musztardowym: 2 plastry sera białego, ½ papryki czerwonej, oliwa z oliwek, ogórek kiszony, ogórek zielony,1/2 łyżeczki musztardy
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 7 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Jabłko, 150g serka wiejskiego
OBIAD Kurczak duszony z sosem ziołowym: ½ szklanki kaszy gryczanej, 150g piersi z kurczaka, 2 marchewki, oliwa z oliwek, przyprawy, jogurt naturalny. Kurczaka pokroić w kostkę. Przygotować sos z jogurtu, ziół, pieprzu i soli. Kurczaka polać sosem, odstawić na 20 minut. Na rozgrzanej patelni dusić kurczaka wraz z sosem. Podawać z kaszą i ugotowaną marchewką.
PODWIECZOREK ½ puszki z tuńczyka, ½ kalarepy
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 8 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Sałatka z 3 dowolnych owoców, jogurt naturalny 150ml
OBIAD 150 g ryżu brązowego gotowanego,1 jajko sadzone, warzywa z grilla (brokuły, cukinia, papryka), szklanka soku wielowarzywnego,
PODWIECZOREK Sałatka z pomidora, ogórka kiszonego ,cebuli, 2 śledzie
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 9 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 10 łyżek płatków ryżowych, 250 ml mleka,150 g truskawek
OBIAD Pierś indyka z grilla, ziemniaki gotowane na parze (150 g), surówka kapusty kwaszonej (100 g).
PODWIECZOREK Talerz surowych warzyw pokrojonych na małe kawałki (papryka, 4 rzodkiewki, ogórek), szklanka jogurtu naturalnego
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 10 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 150ml
OBIAD Koktajl Herbalife 250ml
PODWIECZOREK Koktajl Herbalife 150ml
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 11 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Pasta z tuńczyka i sera : łyżka serka wiejskiego 20g,1/4 tuńczyka z puszki,papryka czerwona ,1 kromka chleba żytniego razowego
OBIAD Zapiekanka : batat 200g,pierś z kurczaka 120g ,cebula 50g połowa ,czerwona fasola z puszki 100g, Parmezan 30g,pomidory z puszki 200g,olej rzepakowy łyżeczka 5ml,sól, pieprz, bazylia, oregano
PODWIECZOREK 40 g płatków kukurydzianych,150 g jogurtu naturalnego
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 12 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE ¼ arbuza, ¼ melona, jogurt naturalny
OBIAD Omlet z 2 jaj, groszek, 2 plastry szynki, pomidor
PODWIECZOREK Kromka chleba pełnoziarnistego, plaster szynki, 2 ogórki kiszone
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 1 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml ( 250ml np. mleka,jogurtu,kefiru,maślanki + 2 miarki Koktajlu Formuła 1 Herbalife + można dodać owoc np. ½ banana)
II ŚNIADANIE kalarepka(150g) lub sałatka z pomidora, ogórka, cykorii i świeżych, posiekanych ziół (150g) polana jogurtem naturalnym
OBIAD 250ml czystego bulionu warzywno-drobiowego, papryka nadziewana ryżem i mięsem, 2 ugotowane w mundurkach ziemniaki z koperkiem, seler naciowy do schrupania
PODWIECZOREK 150g jogurtu, 2-3 miniaturowe marchewki
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 2 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE kromka chleba chrupkiego, plaster sera białego chudego(50g), ogórek konserwowy, woda mineralna
OBIAD kurczak gotowany lub pieczony(150g), 2 ugotowane w mundurkach ziemniaki z koperkiem, marchewka z jabłkiem(150g) posypana zmielonym siemieniem lnianym
PODWIECZOREK Jogurt naturalny, ¾ papryki, ½ pomidora
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 3 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE kromka chleba żytniego razowego(40g), sałatka z kilku rzodkiewek, łyżki fasoli czerwonej( konserwowej), szczypiorku, ogórka, jajka ugotowanego na twardo, 3 łyżek jogurtu
OBIAD 250 ml zupy pomidorowej czystej z makaronem, bitki wołowe w jarzynach, szklanka ugotowanej kaszy perłowej na sypko ( 3 łyżki suchej kaszy), mizeria (100g) z jogurtem i koperkiem
PODWIECZOREK jogurt naturalny (150g) z łyżką otrąb
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 4 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE kefir(200g) gruszka
OBIAD 250 ml zupy z soczewicy ze świeża kolendrą, pulpety z ryby, 2 ziemniaki ugotowane w mundurkach posypane koperkiem, surówka z kapusty kwaszonej młodej, marchewki
PODWIECZOREK Jajko na twardo, ¾ papryki
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 5 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE sałatka owocowa, jogurt (150g) z łyżką otrąb
OBIAD 250 ml czystego bulionu z posiekaną natką , 100g strogonowa, szklanka ugotowanej kaszy gryczanej ( 3łyżki kaszy), 150 g surówki z białej kapusty i marchewki, doprawionej olejem rzepakowym i natką
PODWIECZOREK kalarepka, 2-3 marchewki, jogurt naturalny
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 6 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE woda mineralna, kromka chleba razowego, pół opakowania tuńczyka z wody, sałata, ogórek
OBIAD chłodnik z buraków na kefirze, pieczona cielęcina, 2 ziemniaki w mundurkach z koperkiem, brokuły z wody ( 200g)
PODWIECZOREK Pół pomidora, 1 ogórek kiszony, jogurt naturalny
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 7 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Jabłko, 100g serka wiejskiego
OBIAD 150g gotowanej cielęciny, 3/4 szkl. Makaronu, 2 łyżki sosu pomidorowego doprawionego papryką i ząbkiem czosnku usmażonego na odrobinie oleju, 200g fasolki szparagowej
PODWIECZOREK 400 ml soku warzywnego, jajko na twardo
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 8 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 10 dag serka chudego, kilka rzodkiewek, jabłko lub kiwi.
OBIAD Tortilla z wędzonym łososiem
PODWIECZOREK Szklanka kefiru, 2 marchewki
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 9 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 10 łyżek płatków ryżowych, 250 ml mleka,150 g truskawek
OBIAD 15-20 dag dorsza lub łososia upieczonego w folii z przyprawami i 1 łyżką oleju, do tego makaron razowy i duszony szpinak.
PODWIECZOREK Szklanka soku warzywnego, łyżka migdałów
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 10 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 2 kromki chleba pełnoziarnistego+ 4 rzodkiewki
OBIAD Talerz zupy pieczarkowej na włoszczyźnie, z ryżem (1/2 torebki); pierś z kurczaka smażona bez panierki (1/3 dużej), surówka polana jogurtem.
PODWIECZOREK jogurt naturalny + 4 śliwki suszone
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 11 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 1 kromka pełnoziarnistego chleba chrupkiego ,2 liście zielonej sałaty, 1 plaster szynki drobiowej, 1 jabłko
OBIAD Zapiekanka : batat 200g,pierś z kurczaka 120g ,cebula 50g połowa ,czerwona fasola z puszki 100g ,Parmezan 30g,pomidory z puszki 200g,olej rzepakowy łyżeczka 5ml,sól, pieprz, bazylia, oregano
PODWIECZOREK 40 g płatków kukurydzianych,150 g jogurtu naturalnego,
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 12 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE ser biały półtłusty 50g,jogurt naturalny 15g łyżka,gruszka 70g (połowa),winogrona 40g, łyżka otrębów żytnich 8g
OBIAD 150 g pieczonego w folii mintaja, surówka z tartej marchewki z łyżką jogurtu, gotowane brokuły (150 g), ryż jaśminowy
PODWIECZOREK 7 szt. Śliwek suszonych + jogurt naturalny
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 1 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml ( 250ml np. mleka,jogurtu,kefiru,maślanki + 2 miarki Koktajlu Formuła 1 Herbalife + można dodać owoc np. ½ banana)
II ŚNIADANIE Koktajl śliwkowy: 3 śliwki, 2 łyżki nasion chia,250ml maślanki
OBIAD Łosoś z cukinią : 100g łososia, ½ cebuli,200g cukinii, 1 pomidor, przyprawy. Cebulę z łososiem smaż ok.10 minut, następnie dodaj cukinię, pomidora i duś ok.10 minut.
PODWIECZOREK 1 kromka chleba żytniego, plaster mozzarelli, pomidor
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 2 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Banan z bakaliami: ½ banana, 2 kostki gorzkiej czekolady, 2 łyżeczki płatków migdałowych, ½ łyżeczki wiórków kokosowych. Rozpuść czekoladę i wymieszaj z resztą składników.
OBIAD Burgery z cukinią: 150g mięsa mielonego z indyka, 50g cukinii,1/2 cebuli,1 łyżeczka pietruszki. Zetrzyj cukinie i wymieszaj z resztą składników. Usmaż.Podawaj z 2 ziemniakami i 6 pomidorkami koktajlowymi.
PODWIECZOREK Pudding chia: 1 łyżka nasion chia, 2 daktyle suszone, 70ml mleka migdałowego, ½ łyżeczki masła orzechowego, ½ łyżeki kakao. Zblenduj daktyle z mlekiem,masłem i kakao. Dodaj chia i odstaw do lodówki na ok.2 godziny.
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 3 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Sałatka owocowa: jabłko, 2 śliwki, 1 mandarynka, 1 łyżka płatków migdałowych
OBIAD Potrawka z kurczaka: 100g mięsa z kurczaka, 1/4 kalafiora, ½ cebuli,1/2 papryki,1/2 szklanki pomidorów krojonych, 3 łyżki ryżu, 1 łyżka sera ricotta. Podsmaż mięso, dodaj cebulę, ugotowanego kalafiora,paprykę,pomidory, przyprawy. Duś ok.15 minut. Podawaj z ryżem.
PODWIECZOREK Sałatka z jajkiem: 1 jajko na twardo, 2 garście rukoli, 1 pomidor, 3 rzodkiewki, 3 plastry mozzarelli, 1 łyżka słonecznika
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 4 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Awokado na słodko: ½ awokado, 2 kostki gorzkiej czekolady, 1 figa świeża. Rozpuść czekoladę i wymieszaj z awokado i figą.
OBIAD Łosoś z burakami: 140g łososia, 1 burak, 3 łyżki ryżu jaśminowego,1 łyżeczka musztardy. Ugotuj buraka. Posmaruj łososia musztardą i na górę zetrzyj buraka. Piecz ok.30 minut w temp.200◦
PODWIECZOREK Owsianka: 2 łyżki płatków owsianych, 3 suszone śliwki, 50ml maślanki
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 5 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Czekoladowo-malinowy koktajl: ½ jabłka,1/2 banan, garść malin, 1 łyżeczka kakao, 80ml mleka migdałowego
OBIAD 150g kurczaka pieczonego, 2 ziemniaki, 150g sałatki greckiej
PODWIECZOREK Sałatka serowo-pomidorowa: 5 plastrów sera białego, 2 pomidory, bazylia suszona
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 6 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Jajecznica z 2 jaj z pomidorem
OBIAD Kieszonki mięsne z 3 łyżkami ryżu: 150g piersi z kurczaka, 6 pieczarek, ½ cebuli. Mięso rozbij, przypraw. Na mięso kładź podsmażoną cebulę z pieczarkami. Piecz w piekarniku ok.30 minut.
PODWIECZOREK 2 śledzie, 2 ogórki kiszone
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 7 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Gruszka, 100g serka wiejskiego
OBIAD Jajko sadzone z 2 ziemniakami, 150g mizerii na jogurcie
PODWIECZOREK Pomidor z pesto: pomidor, ½ awokado, łyżka szczypiorki. Zblenduj awokado ze szczypiorkiem, przypraw. Na połówki pomidorów połóż pesto.
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 8 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Sałatka owocowa: garść winogron, 1 garść orzechów włoskich, 1 plaster sera feta
OBIAD Sałatka z mięsem z kaszą : 150g mięsa mielonego z wołowiny, 2 marchewki, 3 orzechy włoskie. Mięso przypraw, podsmaż bez tłuszczu. Do miski włóż starte marchewki, orzechy, mięso.
PODWIECZOREK Krem z białej rzodkiewki: 1 sztuka rzodkiew biała, 1 ząbek czosnku,1/2 ziemniaka, ½ marchewki,1 plaster pomidora suszonego,2 łyżeczki pietruszki. Warzywa obierz, zetrzyj na grubych oczkach i podduś pod przykryciem. Podlej warzywa wodą i gotuj ok.1 godziny.
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 9 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Sałatka z brokułem: 200g brokułów, 5 plastrów suszonych pomidorów, ½ pomidora, 1 łyżka słonecznika. Brokuła ugotuj i wymieszaj z resztą składników
OBIAD Halibut z pieczarkami: 150g świeżego halibuta,5 sztuk pieczarek, ½ cebuli, cytryna. Na rozgrzaną patelnie wrzuć cebulę z pieczarkami. Po chwili dodaj halibuta i smaż ok. 10 min.
PODWIECZOREK Surówka z kalarepy: 1 kalarepa, ½ marchewki, 1 łyżka rodzynek, ½ łyżeczki oliwy z oliwek
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 10 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Ryż z rodzynkami: ½ torebki ryżu, garść rodzynek,cynamon
OBIAD Wieprzowina z kalafiorem: 100g wieprzowiny, 1 ziemniak, 200g kalafiora.Mięso rozbij, przypraw. Obsmaż z 2 stron, dodaj pokrojonego ziemniaka i różyczki kalafiora. Podlej wodą i duś pod przykryciem ok.30 min. Podawaj z 2 ogórkami kiszonymi
PODWIECZOREK Jajko na twardo, ½ papryki, 1 ogórek kiszony
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 11 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 2 brzoskwinie, 3 orzechy nerkowca
OBIAD Burger: 100g mięsa mielonego z wołowiny, ½ awokado, pomidor, 2 liście sałaty. Mięso przypraw, ugnieć burgery i obsmaż.Na burgery układaj na przemiennie pomidora, awokado, sałatę. Podawaj z 3 łyżkami kaszy jęczmiennej.
PODWIECZOREK 1 kromka chleba żytniego, plaster polędwicy drobiowej, 2 plastry pomidora
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 12 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Sałatka z mango: 2 garście rukoli, ½ mango, ½ garści orzechów włoskich, sok z cytryny
OBIAD Makaron z oliwkami: 300g mięsa mielonego z indyka, 50g makaronu żytniego, 6 oliwek czarnych, garść rukoli.Mięso przypraw i usmaż. Makaron ugotuj. Mięso wymieszaj z mięsem, oliwkami, rukolą.
PODWIECZOREK ½ puszki z tuńczyka z 2 ogórkami kiszonymi
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 13 – DZIEŃ KOKTAJLOWY 5x koktajl – KOKTAJL 250ml co 3 godziny
DZIEŃ 14 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Kromka chleba żytniego, 2 plastry sera mozzarella, pomidor
OBIAD Potrawka z kaczki: 130g filet z kaczki, ½ cukinii, 1 marchew, ½ papryki, 100g kalafiora,8 pomidorków koktajlowych.Mięso ugotuj w wodzie z przyprawami. Ugotowane mięso pokrój w kostkę. Warzywa pokrój i wrzuć na rozgrzaną patelnie, przypraw. Po 15 minutach dodaj pomidorki oraz mięso. Duś ok.10 minut.
PODWIECZOREK Sałatka z szynką : garść rukoli, 1 pomidor, 2 plastry szynki dojrzewającej ,1 łyżka orzechów laskowych
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 1 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml ( 250ml np. mleka,jogurtu,kefiru,maślanki + 2 miarki Koktajlu Formuła 1 Herbalife + można dodać owoc np. ½ banana)
II ŚNIADANIE Twaróg z rzodkiewką : 3 łyżki sera białego, 2 rzodkiewki, 1 łyżeczka oliwy, łyżka szczypiorku
OBIAD Kurczak curry: 100g piersi z kurczaka, ½ por, ½ cebuli, przyprawy + 3 łyżki ryżu jaśminowego
PODWIECZOREK Sałatka z kalarepy: 1 kalarepa, ½ marchewki, 1 łyżka rodzynek, sok z cytryny, oliwa z oliwek
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 2 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Krem czekoladowy: ½ awokado, ½ banana, 1 łyżka kakao, 2 łyżki mleka. Zblenduj składniki
OBIAD Pstrąg pieczony : 100g pstrąga, 2 ziemniaki, ½ papryki, ½ bakłażana, 1 cebula. Warzywa pokrój i wsadź do piekarnika na 15min 200stopni. Po 15 min dodaj pstrąga.
PODWIECZOREK Jajko na twardo, ½ papryki
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 3 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Sałatka cukiniowa : ½ cukinii, 1 marchewka, 1 jabłko,1 ogórek kiszony, oliwa z oliwek
OBIAD Dorsz z kurkami : 120g dorsza, 130g kurki,1/2 cebuli. Podsmaż cebulę z kurkami i dodaj rybę. Podawaj z 3 łyżkami kaszy bulgur
PODWIECZOREK Jogurt naturalny 150g, 1 łyżka słonecznika, 3 nerkowce
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 4 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Sałatka owocowa: jabłkol ,1 łyżka rodzynek, 2 mandarynki, 1 łyżka suszonej żurawiny
OBIAD Indyk z jarmużem: 100g indyka, 2 garście jarmuża, 3 łyżki ryżu jaśminowego
PODWIECZOREK 1 kromka pieczywa pełnoziarnistego, plaster szynki, 2 plastry pomidora
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 5 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Pudding chia: ½ banana, 2 daktyle suszone,1/3 szklanki mleka, 1 łyżka chia. Chia zalej mlekiem i odstaw na noc. Zblenduj banan z daktylami i dodaj do chia.
OBIAD Kulki mięsne z pieczarkami: 100g mięsa mielonego z indyka,1 jajko, 2 pomidory,5 pieczarek. Mięso wymieszaj z jajkiem i przyprawami. Podsmaż. Pomidory i pieczarki pokrój i dodaj do mięsa.
PODWIECZOREK Krem z awokado: ½ awokado, 1 łyżeczka miodu, 1 łyżka żurawiny, sok z cytryny. Składnik zblenduj.
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 6 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Sałatka z brokułem: 1/3 brokuła, 5 pomidorków koktajlowych, 3 suszone pomidory,1 garść rukoli,2 plastry sera feta. Brokuły ugotuj i wymieszaj z pozostałymi składnikami.
OBIAD 150g grillowanego łososia podawaj z pesto : ½ garści roszponki, 1 łyżeczka miodu, sok z cytryny,oliwa z oliwek. Zblenduj składniki. Podawaj z 2 ziemniakami.
PODWIECZOREK Pół pomidora, 1 ogórek kiszony, jogurt naturalny
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 7 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Jabłko, 100g serka wiejskiego
OBIAD Makaron ryżowy z kurczakiem : 150g piersi z kurczaka, 3 garście jarmużu, ¼ cukinii, ½ ząbka czosnku, 60g makaronu ryżowego
PODWIECZOREK Jogurt naturalny 150g, łyżka kakao, 5 orzechów laskowych
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 8 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 10 dag serka chudego, kilka rzodkiewek, jabłko
OBIAD Buraczane kaszotto: 1 burak, 3 łyżki ryżu, 100g piersi z kurczaka, ½ cebuli, ½ por, garść rukoli
PODWIECZOREK Krem z cukinii : 500g cukinii, 2 ząbki czosnku, 350ml wody, ½ łyżki pestek dyni, świeża bazylia. Cukinię podsmaż z cebulą. Przełóż do garnka z wodą i gotuj 15min. Całość zblenduj.
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 9 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 10 łyżek płatków ryżowych, 250 ml mleka,2 łyżki rodzynek
OBIAD 15-20 dag dorsza upieczonego w folii z przyprawami i 1 łyżką oleju, 60g makaronu razowego ,100g duszonego szpinaku
PODWIECZOREK 5 orzechów włoskich, 1 łyżka suszonej żurawiny, 2 migdały
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 10 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 2 łyżki płatków owsianych, 1 łyżeczka syropu klonowego, ½ łyżeczki lnu,1 łyżka wiórków kokosowych, 120ml mleka, ½ banana, garść czarnych jagód. Mleko podgrzej i dodaj wszystkie składniki.
OBIAD Stek z tuńczyka z fasolką szparagową : 150g tuńczyka świeżego, 150g fasolki szparagowej
PODWIECZOREK ½ awokado, sok z cytryny
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 11 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Jogurt naturalny z 1 łyżką granoli, 1 jabłko
OBIAD Zapiekanka : batat 200g,pierś z kurczaka 120g ,cebula 50g połowa ,czerwona fasola z puszki 100g ,Parmezan 30g,pomidory z puszki 200g,olej rzepakowy łyżeczka 5ml,sól, pieprz, bazylia, oregano
PODWIECZOREK 1 kromka pieczywa pełnoziarnistego, plaster sera białego, 1 ogórek kiszony
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 12 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Kromka pieczywa żytniego, plaster polędwicy drobiowej, 1 ogórek kiszony
OBIAD Pieczone udko z kaszą gryczaną : 1 grillowane udko, przyprawy, 3 łyżki kaszy gryczanej, 100g dowolnej surówki
PODWIECZOREK 1 łyżka migdałów, 3 orzechy nerkowca
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 13 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
OBIAD 100g mięsa wołowego, 3 łyżki kaszy gryczanej, 3 ogórki kiszone
PODWIECZOREK Koktajl Herbalife 250ml
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 14 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Placki z cukinii : 100g cukinii, 1 jajko, 2 łyżki płatków owsianych. Zblenduj jajko z płatkami. Wymieszaj z cukinią. Smaż z dwóch stron.
OBIAD Sandacz świeży 150g, 2 ziemniaki, 150g sałatki greckiej
PODWIECZOREK 1 kromka pieczywa pełnoziarnistego, ½ banana, 1 łyżka miodu
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 1 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml ( 250ml np. mleka,jogurtu,kefiru,maślanki + 2 miarki Koktajlu Formuła 1 Herbalife + można dodać owoc np. ½ banana)
II ŚNIADANIE Twaróg z rzodkiewką : 3 łyżki sera białego, 2 rzodkiewki, 1 łyżeczka oliwy, łyżka szczypiorku
OBIAD Kurczak curry: 100g piersi z kurczaka, ½ por, ½ cebuli, przyprawy + 3 łyżki ryżu jaśminowego
PODWIECZOREK Sałatka z kalarepy: 1 kalarepa, ½ marchewki, 1 łyżka rodzynek, sok z cytryny, oliwa z oliwek
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 2 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Krem czekoladowy: ½ awokado, ½ banana, 1 łyżka kakao, 2 łyżki mleka. Zblenduj składniki
OBIAD Pstrąg pieczony : 100g pstrąga, 2 ziemniaki, ½ papryki, ½ bakłażana, 1 cebula. Warzywa pokrój i wsadź do piekarnika na 15min 200stopni. Po 15 min dodaj pstrąga.
PODWIECZOREK Sałatka z bobem: garść bobu, 3 plastry suszonych pomidorów, plaster sera feta, oliwa z oliwek
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 3 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Sałatka cukiniowa : ½ cukinii, 1 marchewka, 1 jabłko,1 ogórek kiszony, oliwa z oliwek
OBIAD Dorsz z kurkami : 120g dorsza, 130g kurki,1/2 cebuli. Podsmaż cebulę z kurkami i dodaj rybę. Podawaj z 3 łyżkami kaszy bulgur
PODWIECZOREK Jogurt naturalny 150g, 1 łyżka słonecznika, 3 nerkowce
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 4 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Sałatka owocowa: jabłko ,1 łyżka rodzynek, 2 mandarynki, 1 łyżka suszonej żurawiny
OBIAD Indyk z jarmużem: 100g indyka, 2 garście jarmuża, 3 łyżki ryżu jaśminowego
PODWIECZOREK Jajko na twardo, ¾ papryki
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 5 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Pudding chia: ½ banana, 2 daktyle suszone,1/3 szklanki mleka, 1 łyżka chia. Chia zalej mlekiem i odstaw na noc. Zblenduj banan z daktylami i dodaj do chia.
OBIAD Kulki mięsne z pieczarkami: 100g mięsa mielonego z indyka,1 jajko, 2 pomidory,5 pieczarek. Mięso wymieszaj z jajkiem i przyprawami. Podsmaż. Pomidory i pieczarki pokrój i dodaj do mięsa.
PODWIECZOREK Krem z awokado: ½ awokado, 1 łyżeczka miodu, 1 łyżka żurawiny, sok z cytryny. Składnik zblenduj.
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 6 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Sałatka z brokułem: 1/3 brokuła, 5 pomidorków koktajlowych, 3 suszone pomidory,1 garść rukoli,2 plastry sera feta. Brokuły ugotuj i wymieszaj z pozostałymi składnikami.
OBIAD 150g grillowanego łososia podawaj z pesto : ½ garści roszponki, 1 łyżeczka miodu, sok z cytryny,oliwa z oliwek. Zblenduj składniki. Podawaj z 2 ziemniakami.
PODWIECZOREK Pół pomidora, 1 ogórek kiszony, jogurt naturalny
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 7 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Jabłko, 100g serka wiejskiego
OBIAD Makaron ryżowy z kurczakiem : 150g piersi z kurczaka, 3 garście jarmużu, ¼ cukinii, ½ ząbka czosnku, 60g makaronu ryżowego
PODWIECZOREK Jogurt naturalny 150g, łyżka kakao, 5 orzechów laskowych
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 8 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 10 dag serka chudego, kilka rzodkiewek, jabłko
OBIAD Buraczane kaszotto: 1 burak, 3 łyżki ryżu, 100g piersi z kurczaka, ½ cebuli, ½ por, garść rukoli
PODWIECZOREK Krem z cukinii : 500g cukinii, 2 ząbki czosnku, 350ml wody, ½ łyżki pestek dyni, świeża bazylia. Cukinię podsmaż z cebulą. Przełóż do garnka z wodą i gotuj 15min. Całość zblenduj.
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 9 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 10 łyżek płatków ryżowych, 250 ml mleka,2 łyżki rodzynek
OBIAD 15-20 dag dorsza upieczonego w folii z przyprawami i 1 łyżką oleju, 60g makaronu razowego ,100g duszonego szpinaku
PODWIECZOREK 5 orzechów włoskich, 1 łyżka suszonej żurawiny, 2 migdały
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 10 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 2 łyżki płatków owsianych, 1 łyżeczka syropu klonowego, ½ łyżeczki lnu,1 łyżka wiórków kokosowych, 120ml mleka, ½ banana, garść czarnych jagód. Mleko podgrzej i dodaj wszystkie składniki.
OBIAD Stek z tuńczyka z fasolką szparagową : 150g tuńczyka świeżego, 150g fasolki szparagowej
PODWIECZOREK ½ awokado, sok z cytryny
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 11 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Jogurt naturalny z 1 łyżką granoli, 1 jabłko
OBIAD Zapiekanka : batat 200g,pierś z kurczaka 120g ,cebula 50g połowa ,czerwona fasola z puszki 100g ,Parmezan 30g,pomidory z puszki 200g,olej rzepakowy łyżeczka 5ml,sól, pieprz, bazylia, oregano
PODWIECZOREK Jajko na twardo, ½ papryki
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 12 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Kromka pieczywa żytniego, plaster polędwicy drobiowej, 1 ogórek kiszony
OBIAD Pieczone udko z kaszą gryczaną : 1 grillowane udko, przyprawy, 3 łyżki kaszy gryczanej, 100g dowolnej surówki
PODWIECZOREK 1 łyżka migdałów, 3 orzechy nerkowca
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 13 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
OBIAD Koktajl Herbalife 250ml
PODWIECZOREK Koktajl Herbalife 250ml
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 14 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Placki z cukinii : 100g cukinii, 1 jajko, 2 łyżki płatków owsianych. Zblenduj jajko z płatkami. Wymieszaj z cukinią. Smaż z dwóch stron.
OBIAD Sandacz świeży 150g, 2 ziemniaki, 150g sałatki greckiej
PODWIECZOREK 1 kromka pieczywa pełnoziarnistego, ½ banana, 1 łyżka miodu
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 1 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml ( 250ml np. mleka,jogurtu,kefiru,maślanki + 2 miarki Koktajlu Formuła 1 Herbalife + można dodać owoc np. ½ banana)
II ŚNIADANIE Koktajl bananowy : jabłko, gruszka, 150ml mleka kokosowego
OBIAD Kotlety z wołowiony : 120g polędwicy wołowej, jajko, przyprawy + 2 ziemniaki, 3 ogórki kiszone
PODWIECZOREK 4 łyżki sera twarogowego, 4 czarne oliwki, 2 liście bazylii
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 2 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Banan 1 sztuka, kiwi, 240ml woda
OBIAD 8 krewetek tygrysich, 40g makaronu ryżowego, ½ papryki, 1 łyżeczka oliwy z oliwek, 5 pomidorków koktajlowych
PODWIECZOREK 2 łyżki płatków owsianych, ½ pomarańczy, ½ szklanki mleka kokosowego
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 3 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Banan, 1 łyżka masła migdałowego
OBIAD Kurczak z kaszą : 120g piersi z kurczaka, 1 jajko, 1 łyżka płatków owsianych. Kurczak przypraw, obtocz w jajku i płatkach. Usmaż. + 4 łyżki kaszy jaglanej + 100g dowolnej surówki
PODWIECZOREK Jogurt naturalny 150g, 1 łyżka wiórków kokosowych
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 4 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 2 kromki chleba żytniego, 30g sera ricotta, 2 plastry pomidora
OBIAD Risotto : 60g ryż basmati, 3 garście szpinaku, 2 marchewki, 3 suszone pomidory, 1 ząbek czosnku
PODWIECZOREK 6 śliwek suszonych, 5 orzechów włoskich
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 5 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Koktajl morelowy: 3 suszone morele, 1 banan, 150ml mleka migdałowego
OBIAD Naleśniki : Ciasto: 1 jajko, 150ml mleko migdałowe, 40g mąki owsianej, 2 łyżki wody Nadzienie : 2 łyżki masła migdałowego + ½ banana
PODWIECZOREK Sałatka : 100g brokuły, 1 jajko,5 pomidorków koktajlowych, 1 łyżeczka oliwy z oliwek
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 6 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 1 plaster ananasa, ½ banana, 150ml mleko kokosowe
OBIAD Stek z tuńczyka : 150g tuńczyk, Warzywa gotowane : 200g bukiet warzyw, 1 łyżeczka oliwy z oliwek, 1 łyżeczka migdałów
PODWIECZOREK 1 kromka chleba żytniego, 1 plaster ser feta, 2 plastry pomidora
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 7 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Bananowe placki : 1 banan, 2 jajka, 3 łyżki mąki owsianej, 1 łyżeczka kakao
OBIAD Szaszłyki warzywno-mięsne : 150g piersi z kurczaka, 100g cukinii, ½ papryki, 8 pieczarek, ½ cebuli
PODWIECZOREK Krem czekoladowy : ½ awokado, 1 łyżeczka miodu, 1 łyżeczka kakao
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 8 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Jabłko, jogurt naturalny 150g
OBIAD Dorsz z warzywami : 250g dorsza, 60g cukinii, 1 marchewka, 1 łyżka oliwy z oliwek, 2 łyżeczki soku z cytryny. Rybę wraz z warzywami gotuj na parze przez około 25 minut.
PODWIECZOREK Kromka chleba żytniego, 1 plaster szynki drobiowej, ½ papryki
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 9 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Jabłko, pomarańcza, 3 orzechy włoskie
OBIAD 2 jajka sadzone, 2 ziemniaki, 100g mizerii
PODWIECZOREK ½ puszki tuńczyka, 1 kromka chleba żytniego, 1 ogórek kiszony
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 10 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Koktajl jabłkowy : 1 jabłko, 250ml mleka kokosowego, ½ banana
OBIAD Mintaj 130g, 50g kaszy jaglanej, Sałatka : 1 pomidor, 2 ogórki kiszone, ½ cebuli
PODWIECZOREK 5 łyżek serka twarogowego, ½ ogórka zielonego, 1 łyżka szczypiorku
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 11 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 150g serka wiejskiego, 2 mandarynki
OBIAD 150g piersi z indyka, 2 ziemniaki, 150g sałatki greckiej
PODWIECZOREK 1 pomidor, ½ mozzarelli, 1 łyżeczka oliwy z oliwek
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 12 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 150ml
OBIAD Makaron z tuńczykiem : 50g żytniego makaronu, 100g tuńczyka z puszki, 1 jajko na twardo, 2 łyżki pesto, 5 pomidorków koktajlowych
PODWIECZOREK Kromka chleba żytniego, plaster sera żółtego, 2 plastry pomidora
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 13 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
OBIAD Koktajl Herbalife 250ml
PODWIECZOREK Koktajl Herbalife 250ml
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 14 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 1 gruszka, 2 mandarynki, 2 kostki gorzkiej czekolady
OBIAD Kurczak z pieczarkami : 150g piersi z kurczaka, 120g pieczarek, 50g cebuli. Mięso pokrój w kostkę , pieczarki w plastry, cebulę w piórka. Podsmaż cebulę, dodaj mięso i pieczarki.
PODWIECZOREK 1 jajko na twardo, 2 ogórki kiszone,1/2 papryki
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 1 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml ( 250ml np. mleka,jogurtu,kefiru,maślanki + 2 miarki Koktajlu Formuła 1 Herbalife + można dodać owoc np. ½ banana)
II ŚNIADANIE Sałatka owocowa: ¼ melona, 1 łyżka suszonej żurawiny, kiwi, ½ pomarańczy
OBIAD Rolada z ogórkiem : 150g wieprzowiny, ¼ cebuli,1 ogórek kiszony + 2 ziemniaki
PODWIECZOREK Krem z daktyli: 4 suszone daktyle, 60ml mleka kokosowego, 1 łyżka kakao, 1/2 łyżeczki miodu
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 2 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Jabłko, 2 kostki gorzkiej czekolady
OBIAD Naleśniki owsiane: 1 jajko, 60ml mleka kokosowego, 30g mąki owsianej Nadzienie: 2 plastry sera twarogowego, 1 banan, 1 łyżka rodzynek
PODWIECZOREK 2 kromki chleba żytniego, 2 plastry sera mozzarella, ½ papryki, 4 plastry pomidora
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 3 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Grzanki : 2 kromki chleba razowego, 1 pomidor
OBIAD Tuńczyk z brokułami : 100g łososia, 150g brokułów, 3 suszone pomidory, 3 łyżki ryżu
PODWIECZOREK Koreczki: 50g mozzarelli, 8 pomidorków koktajlowych
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 4 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Owsiany koktajl : 2 łyżki płatków owsianych,1 garść malin, 1 łyżka wiórków kokosowych, 160ml mleka kokosowego
OBIAD Leczo :150g piersi z kurczaka, ½ cukinii, ½ papryki, ½ cebuli, 120g pomidorów krojonych w sosie + 40g kaszy jaglanej
PODWIECZOREK Chałwowe kulki : 1 łyżka tahini, 1 łyżeczka miodu, 3 łyżka amarantusa, 1 łyżeczka wiórków
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 5 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Gruszka-midał : 240ml mleka migdałowego, 1 gruszka, 1 łyżka płatków migdałowych
OBIAD Warzywne spaghetti: 60g makaronu ryżowego, 100g cukinii, 6 pomidorków koktajlowych, 1 papryka, 1 ząbek czosnku, 1 garść szpinaku, 1 łyżka pestek dynii
PODWIECZOREK Sałatka z mozzarellą : Garść sałaty lodowej, 1 łyżka żurawiny, 1 plaster mozzarelli, Sos: ½ łyżezki miodu, 1 łyżeczka musztardy, 1 łyżeczka octu balsamicznego
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 6 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Smoothie: 1 pomarańcza, 1 gruszka, 1 łyżeczka miodu, 50ml mleka kokosowego
OBIAD Ryżowe pierogi: 200g mięsa mielonego z kruczaka, 1 marchewka, 5g papryczki chili, 6 sztuk papieru ryżowego. Mięso podsmaż z marchewką, papier ryżowy namocz i dodaj farsz. Zwiń i gotuj na parze.
PODWIECZOREK Kromka chleba żytniego, plaster szynki drobiowej, 1 plaster suszonego pomidora
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 7 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 150g jogurtu naturalnego, 3 mandarynki
OBIAD Grillowany dorsz: 150g dorsza, 2 ziemniaki, 150g sałatki greckiej
PODWIECZOREK Surówka z selera: ½ jabłka, ½ selera korzeniowego, 1 łyżka rodzynek, 1 łyżeczka soku z cytryny
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 8 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Mus z awokado: ½ awokado, 1 jabłko, 1 łyżka rodzynek, 1 łyżeczka miodu
OBIAD Indyk w sosie grzybowym : 100g mięsa z piersi z indyka, 1 garść grzybów suszone, 1 cukinia, ½ cebuli, 2 łyżki jogurtu, ½ łyżeczki mąki kokosowej. Mięso pokrój w kostkę, dopraw. Podsmaż pokrojone warzywa, po chwili dodaj mięso. Mąkę wymieszaj z wodą i jogurtem. Dodaj do potrawki.
PODWIECZOREK 150g jogurtu naturalnego, 3 łyżki wiórków kokosowych
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 9 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Kromka chleba żytniego, Pasta słonecznikowa: 2 łyżki słonecznika, ½ łyżeczki oliwy, 1 łyżka soku z cytryny, ½ ząbka czosnku
OBIAD Koktajl Herbalife 250ml
PODWIECZOREK Jajko na twardo, 1 papryka, 2 ogórki kiszone
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 10 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Koktajl banan-pomarańcza: ½ banana, 1 pomarańcza,100ml mleka kokosowego, 1 łyżeczka miodu
OBIAD Halibut z warzywami: 150g halibuta, 4 pieczarki, 1 garść szpinaku, 1 łyżka musztardy, 1 ząbek czosnku. Podsmaż czosnek, dodaj szpinak. Do naczynia żaroodpornego dodaj pieczarki, szpinak i rybę. Piecz przez ok.30 min
PODWIECZOREK Awokado z bakaliami: ½ awokado, 1 łyżeczka sezamu, 1 łyżka żurawiny
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 11 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 3 mandarynki, 1 kiwi, 2 kostki gorzkiej czekolady
OBIAD 2 jajka sadzone, 2 ziemniaki, mizeria z 2 ogórków gruntowych
PODWIECZOREK 1 kromka chleba żytniego, plaster polędwicy drobiowej, 2 plastry pomidora
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 12 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 1 łyżka płatków owsianych, 1 łyżka wiórków kokosowych, ½ łyżeczki miodu, ½ łyżeczki żurawiny, 2 orzechy nerkowca, 100g jogurtu naturalnego
OBIAD 150g piersi z kurczaka, 3 łyżki kaszy bulgur, 150g dowolnej sałatki
PODWIECZOREK 200g gotowanego kalafiora, garść orzechów
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 13 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
OBIAD Koktajl Herbalife 250ml
PODWIECZOREK Koktajl Herbalife 250ml
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 14 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 1 jabłko, ½ mango
OBIAD Placki mięsno-warzywne: 150g mięsa mielonego z kurczaka, 100g cukinii, 1 jajko, 2 łyżki mąki kokosowej. Mięso wymieszaj z tartą cukinią, jajkiem i mąką. Wyłóż na blachę i piecz przez ok.30 min
PODWIECZOREK Czekoladowy budyń : 120ml mleka kokosowego, 1 łyżeczka kakao, 1 łyżeczka wiórków kokosowych, 2 kostki gorzkiej czekolady. 1 łyżka mąki kokosowej, 1 łyżeczka miodu. Mleko wymieszaj z wszystkimi składnikami. Zagotuj cały czas mieszając.
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 1 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml ( 250ml np. mleka,jogurtu,kefiru,maślanki + 2 miarki Koktajlu Formuła 1 Herbalife + można dodać owoc np. ½ banana)
II ŚNIADANIE Koktajl śliwkowy: 3 śliwki, 2 łyżki nasion chia,250ml maślanki + banan
OBIAD Łosoś z cukinią : 150g łososia, ½ cebuli,200g cukinii, 1 pomidor, przyprawy. Cebulę z łososiem smaż ok.10 minut, następnie dodaj cukinię, pomidora i duś ok.10 minut.
PODWIECZOREK 2 kromki chleba żytniego, 2 plastry mozzarelli, pomidor
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 2 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Banan z bakaliami: ½ banana, 3 kostki gorzkiej czekolady, 2 łyżeczki płatków migdałowych, ½ łyżeczki wiórków kokosowych. Rozpuść czekoladę i wymieszaj z resztą składników.
OBIAD Burgery z cukinią: 200g mięsa mielonego z indyka, 50g cukinii,1/2 cebuli,1 łyżeczka pietruszki. Zetrzyj cukinie i wymieszaj z resztą składników. Usmaż. Podawaj z 2 ziemniakami i 6 pomidorkami koktajlowymi.
PODWIECZOREK Pudding chia: 2 łyżka nasion chia, 3 daktyle suszone, 100ml mleka migdałowego, ½ łyżeczki masła orzechowego, ½ łyżeki kakao. Zblenduj daktyle z mlekiem,masłem i kakao. Dodaj chia i odstaw do lodówki na ok.2 godziny.
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 3 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Sałatka owocowa: jabłko, 2 śliwki, 2 mandarynki, 2 łyżki płatków migdałowych
OBIAD Potrawka z kurczaka: 150g mięsa z kurczaka, 1/4 kalafiora, ½ cebuli,1/2 papryki,1/2 szklanki pomidorów krojonych, 3 łyżki ryżu, 1 łyżka sera ricotta. Podsmaż mięso, dodaj cebulę, ugotowanego kalafiora,paprykę,pomidory, przyprawy. Duś ok.15 minut. Podawaj z ryżem.
PODWIECZOREK Sałatka z jajkiem: 2 jajka na twardo, 2 garście rukoli, 1 pomidor, 3 rzodkiewki, 3 plastry mozzarelli, 1 łyżka słonecznika
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 4 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Awokado na słodko: 1/3 awokado, 2 kostki gorzkiej czekolady, 1 figa świeża. Rozpuść czekoladę i wymieszaj z awokado i figą.
OBIAD Łosoś z burakami: 150g łososia, 1 burak, 5 łyżek ryżu jaśminowego,1 łyżeczka musztardy. Ugotuj buraka. Posmaruj łososia musztardą i na górę zetrzyj buraka. Piecz ok.30 minut w temp.200◦
PODWIECZOREK Owsianka: 3 łyżki płatków owsianych, 4 suszone śliwki, 50ml maślanki
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 5 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Czekoladowo-malinowy koktajl: ½ jabłka,1/2 banan, garść malin, 1 łyżeczka kakao, 80ml mleka migdałowego
OBIAD 180g kurczaka pieczonego, 4 ziemniaki, 150g sałatki greckiej
PODWIECZOREK Sałatka serowo-pomidorowa: 5 plastrów sera białego, 2 pomidory, bazylia suszona
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 6 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Jajecznica z 3 jaj z pomidorem
OBIAD Kieszonki mięsne z 3 łyżkami ryżu: 180g piersi z kurczaka, 6 pieczarek, ½ cebuli. Mięso rozbij, przypraw. Na mięso kładź podsmażoną cebulę z pieczarkami. Piecz w piekarniku ok.30 minut.
PODWIECZOREK 2 śledzie, 2 ogórki kiszone, pomidor
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 7 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Gruszka, 150g serka wiejskiego
OBIAD 2 Jajka sadzone z 3 ziemniakami, 150g mizerii na jogurcie
PODWIECZOREK Pomidor z pesto: pomidor, 1/3 awokado, łyżka szczypiorki. Zbleduj awokado ze szczypiorkiem, przypraw. Na połówki pomidorów połóż pesto.
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 8 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Sałatka owocowa: garść winogron, 1 garść orzechów włoskich, 2 plastry sera feta
OBIAD Sałatka z mięsem z kaszą : 180g mięsa mielonego z wołowiny, 2 marchewki, 3 orzechy włoskie. Mięso przypraw, podsmaż bez tłuszczu. Do miski włóż starte marchewki, orzechy, mięso.
PODWIECZOREK Krem z białej rzodkiewki: 1 sztuka rzodkiew biała, 1 ząbek czosnku,1 ziemniak, ½ marchewki,1 plaster pomidora suszonego,2 łyżeczki pietruszki. Warzywa obierz, zetrzyj na grubych oczkach i podduś pod przykryciem. Podlej warzywa wodą i gotuj ok.1 godziny.
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 9 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Sałatka z brokułem: 200g brokułów, 5 plastrów suszonych pomidorów, ½ pomidora, 1 łyżka słonecznika. Brokuła ugotuj i wymieszaj z resztą składników
OBIAD Halibut z pieczarkami: 200g świeżego halibuta,5 sztuk pieczarek, ½ cebuli, cytryna. Na rozgrzaną patelnie wrzuć cebulę z pieczarkami. Po chwili dodaj halibuta i smaż ok. 10 min.
PODWIECZOREK Surówka z kalarepy: 1 kalarepa,1 marchewka, 1 łyżka rodzynek, ½ łyżeczki oliwy z oliwek
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 10 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Ryż z rodzynkami: ½ torebki ryżu, garść rodzynek,cynamon
OBIAD Wieprzowina z kalafiorem: 120g wieprzowiny, 2 ziemniaki, 200g kalafiora.Mięso rozbij, przypraw. Obsmaż z 2 stron, dodaj pokrojonego ziemniaka i różyczki kalafiora. Podlej wodą i duś pod przykryciem ok.30 min. Podawaj z 2 ogórkami kiszonymi
PODWIECZOREK Jajko na twardo, papryka, 1 ogórek kiszony
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 11 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 2 brzoskwinie, 3 orzechy nerkowca, banan
OBIAD Burger: 130g mięsa mielonego z wołowiny, ½ awokado, pomidor, 2 liście sałaty. Mięso przypraw, ugnieć burgery i obsmaż.Na burgery układaj na przemiennie pomidora, awokado, sałatę. Podawaj z 3 łyżkami kaszy jęczmiennej.
PODWIECZOREK 2 kromki chleba żytniego, 2 plastry polędwicy drobiowej, 2 plastry pomidora
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 12 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Sałatka z mango: 2 garście rukoli, 1/3 mango, ½ garści orzechów włoskich, sok z cytryny
OBIAD Makaron z oliwkami: 180g mięsa mielonego z indyka, 80g makaronu żytniego, 6 oliwek czarnych, garść rukoli.Mięso przypraw i usmaż. Makaron ugotuj. Mięso wymieszaj z mięsem, oliwkami, rukolą.
PODWIECZOREK ½ puszki z tuńczyka z 2 ogórkami kiszonymi
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 13 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
OBIAD Koktajl Herbalife 250ml
PODWIECZOREK Koktajl Herbalife 250ml
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml
DZIEŃ 14 – na czczo 1 szklanka wody z cytryną, Aloesem lub Herbatką Rozpuszczalną Herbalife
ŚNIADANIE Koktajl Herbalife 250ml
II ŚNIADANIE 2 Kromki chleba żytniego, 2 plastry sera mozzarella, pomidor
OBIAD Potrawka z kaczki: 150g filet z kaczki, ½ cukinii, 1 marchew, ½ papryki, 100g kalafiora,8 pomidorków koktajlowych.Mięso ugotuj w wodzie z przyprawami. Ugotowane mięso pokrój w kostkę. Warzywa pokrój i wrzuć na rozgrzaną patelnie, przypraw. Po 15 minutach dodaj pomidorki oraz mięso. Duś ok.10 minut.
PODWIECZOREK Sałatka z szynką : garść rukoli, 1 pomidor, 3 plastry szynki dojrzewającej ,1 łyżka orzechów laskowych
KOLACJA Koktajl Herbalife 250ml